Zorg bij u thuis

Thuiszorg

Zorg bij u thuis, op een door u gewenst tijdstip. Lekker Tuus staat voor continuïteit en kwaliteit. Wij leveren persoonlijke verzorging, verpleging, gespecialiseerde wijkverpleging, individuele begeleiding, palliatieve zorg, nachtzorg en/of particuliere zorg.

Voor de Texelaar en door de Texelaar, met inzet van zo min mogelijk verschillende zorgverleners.

Kosten

De kosten van de thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Wat zijn de beste opties? De zorg wordt over het algemeen gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de ZorgVerzekeringsWet (ZVW, loopt via uw zorgverzekeraar), het PersoonsGebonden Budget (PGB) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij, samen met u, naar de zorg die u nodig heeft en hoe u daar financieel zo gunstig mogelijk uitkomt.

Vanaf 1 januari hebben wij een overeenkomst met coöperatie VGZ. Hierdoor kunnen wij gecontracteerde zorg leveren voor de zorgverzekeringen die onder de coöperatie vallen.


Zorg tijdens uw vakantie

Zorg op Texel

Bent u van zorg afhankelijk, maar wilt u toch graag vakantie vieren op ons prachtige eiland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren 24-uurs zorg en streven ernaar deze zorg te leveren op het door u gewenste tijdstip.

De planning, waarin rekening is gehouden met uw wensen, ontvangt u van tevoren. Wij proberen zo min mogelijk verschillende zorgverleners bij u te laten komen. We houden het, als het maar enigszins mogelijk is, voor u bij ‘vertrouwde gezichten’.

 

Contact

Lekker Tuus

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


www.lekkertuus.nl